De status van uw bestelling

Nu u uw bestelling heeft afgerond kan de voorpret beginnen. Wij houden u graag op de hoogte van elke stap die u dichter bij het zo verheugende 'uitpakmoment' brengt. Tijdens het verwerken van uw order en het verzenden van uw bestelling, sturen wij u daarom meerdere e-mails. Zo weet u altijd hoe het ervoor staat met uw bestelling.

Orderbevestiging

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u via e-mail een orderbevestiging. Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spam-map. Vindt u de bevestiging daar niet terug, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Betalingsbevestiging

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. In de bijlage van dit bericht vindt u de factuur van uw bestelling. Heeft u gekozen voor Vooruit betalen? Dan krijgt u na 2 à 3 werkdagen een bevestiging van de ontvangst van uw betaling.

Verzendbevestiging

Zodra uw bestelling verstuurd is, ontvangt u een verzendbevestiging met pakketcode. Hiermee volgt u eenvoudig uw bestelling via de website van de vervoerder.