Fietstas-merken

Fietstassen van de beste merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste fietstas-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

New Looxs Sports Rear Rider enkele fietstas

9-mrt.-2018
“Fijne pakaftas voor woon-werk met de fiets! Had eerst gewone fietstassen, maar neem alleen regenpak, klein fietspompje en bandenplakspullen plus broodtrommel mee. Dit past er prima in. Wilde eerst nog voor de 11-liter variant gaan, maar blij dat ik deze heb gekozen. Weer is 's ochtends nog zo dat ik muts, sjaal & handschoenen draag, deze kunnen 's middags lekker in de tas erbij. Andere reden voor deze tas is dat ik een derailleurfiets heb. Met onderhoud is het makkelijk dat 'ie er zo makkelijk af kan ten opzicht van vaste fietstassen. Al met al zeer tevreden!”
New Looxs Sports Rear Rider enkele fietstas

Beck Super Simple fietstassen

8-mrt.-2018
“Er kunnen veel boodschappen in deze geweldige tas. Door de extra sluiting binnen in de tas blijft alles goed op zijn plek. En....zelfs mijn muziek instrumenten koffer past er in. Ik koos een groene voor bij mijn groene fiets, prachtig.”
Beck Super Simple fietstassen

Brooks Pickwick M rugzak

8-mrt.-2018
“Ik heb de pickwick medium rugzak nu een week in bezit en bij bevalt me uitstekend! Ik was al een tijd opzoek naar een rugzak waarin ik mijn laptop (15" macbook pro), sportkleding (schoenen, shirt, broek, handdoek en grote bidon) en eventueel wat kleine boodschappen in kon doen. Deze rugzak is voor mij perfect hiervoor. Positief extraatje was dat aan de binnenkant een goed vak zit voor de laptop en nog een extra vak die afgesloten is met rits voor wat kleine dingen zoals paspoort, sleutels of in mijn geval een hangslot voor mijn kluisje. Het ritsje aan de zijkant geeft toegang aan een vrij groot vak aan de achterkant. Dit zou handig kunnen zijn voor kleine dingen zoals reis documenten of andere platte voorwerpen, bij grote voorwerpen is de positie vervelend voor het draagcomfort. Al met al super tevreden over het gebruiksgemak en de uitstraling!”
Brooks Pickwick M rugzak